سوال : استفاده از نمک ید دار می تواند ید مورد نیاز بدن را تامین کند. تحقیق کنید که نمک های ید دار در
چه شرایطی خواص خود را حفظ می کنند و چه غذاهایی مانع جذب ید می شوند؟
پاسخ : برای حفظ ید در نمک ید دار باید: نمک را در مدت کمتر از یک سال مصرف کرد، دور از نور و رطوبت و در ظرف های غیر فی تیره نگهداری کرد.
و نیز هنگام پخت ، نمک در مرحله آخر اضافه شود تا ید آن حفظ شود.
ترکیبات تیوسیانین از عواملی هستند که مانع از جذب ید می شوند و بیشتر در گیاهان خانواده کلم یافت می شود. سویا، ذرت و ارزن
نیز مانع از جذب ید می شوند.
1193 - طرح درس هدیه های آسمانی دوم ابتدایی درس هدیه های خدا
1192 - طرح درس تاریخ ایران و جهان(2) درس تحولات سیاسی اروپا در قرن جدید صفحه 21-17
1191 - طرح درس روزانه ملی پیام های آسمانی هفتم درس پیامبر رحمت
1190 - طرح درس روزانه ملی قرآن هشتم درس وقف در آخر جمله
1189 - طرح درس سالانه مطالعات اجتماعی نهم
ید ,نمک ,مانع ,دار ,جذب ,های ,جذب ید ,ید دار ,ید می ,می کنند ,کنند و
درباره این سایت